KAMRAT-INTRESSE-SLÄKT- SÄLLSKAPS GRUPPER

Vill ni tillbringa några dagar tillsammans med familj, släkt eller vänner på Listerlandet. En plats utan exploatering väl undangömd mellan långgrunda stränder, klippor och ett landskap med en stor variation på liten yta.
Havet omger våra små unika samhällen som erbjuder aktiviteter, mat och boende i ett unikt och liten del av Blekinge.
Sväng av E22 och efter 10 minuter kan ni andas in lugnet som finns här och hitta ert eget Listerland fyllt med det ni tycker om.
Vår 4-stjärniga camping hittar ni i Hällevik och många av våra gäster beskriver det unika med oss att det är den familjära och lugna atmosfären med väl tilltagna tomter där ni som gäster kan välja mellan sol, skugga, nära andra eller mer avskilt. Husvagn, husbil, tält, lägenhet
eller stuga väljer ni. Oavsett om ni vill ha en ledighet fylld med aktiviteter och upplevelser eller en där ni tar dagen som den kommer hjälper vi er med våra personliga tips och lokala arrangörer. Hos oss hittar ni något för alla intressen och åldrar.
Mer platsinformation finner ni på vår hemsida hallevikscamping.se
Prisexempel:
Helpension i fullserviceboende Helpension i campingstuga Självhushåll i lägenhet Självhushåll i campingstuga
630:-/person/natt, u 12 år 480:- 530:-/person/natt, u 12 år 380:- 300:-/person/natt 200:-/person/natt