Träningsläger 2020

Hälleviks Camping, som ligger i Listerlandet i den västra delen av Blekinge, erbjuder korta avstånd till många aktiviteter och utflyktsmål. I Sölvesborg (15min) och Karlshamn (30min) hittar du varierande shopping, restauranger och vackra omgivningar.
I Karlskrona hittar du en fantastisk skärgård bestående av 1650 öar och skär. En annan populär dagsutflykt är skånska Österlen (1,5timme) som kännetecknas av naturskönhet, jordbruksbygd och pittoreska kustsamhällen. 

Toppa formen med ett sim läger vid utomhusbassängerna på Hälleviksbadet. Anläggningen, som ligger 300 meter från campingen, har en stor bassäng (50*17,5 m) med djup från 1,20m. 6 banor. Mellanbassängen är 0,80 m djup och plaskbassängen är ankeldjup. Det finns en liten vattenrutschbana för de små samt en stor på 59 m, öppna gräsområden, lekplats, bastu, restaurang och glassbar.

Helpension i campingstuga inklusive 2 träningspass.620:-/vuxen, 510:-/barn under 12 år 

Helpension i lägenhet inklusive 2 träningspass. 720:-/vuxen, 610:-/barn under 12 år 

Självhushållsalternativ Lägenhet 420:-/person/natt Stuga 320:-/person/natt 

Maila intresse och bokningsförfrågningar till lager@hallevikscamping.se.