Träningsläger Fotboll 2020

Hälleviks Camping, som ligger i Listerlandet i den västra delen av Blekinge, erbjuder korta avstånd till många aktiviteter och utflyktsmål. I Sölvesborg (15min) och Karlshamn (30min) hittar du varierande shopping, restauranger och vackra omgivningar.
I Karlskrona hittar du en fantastisk skärgård bestående av 1650 öar och skär. En annan populär dagsutflykt är skånska Österlen (1,5timme) som kännetecknas av naturskönhet, jordbruksbygd och pittoreska kustsamhällen. 

Hällevik på Listerlandet i Blekinge erbjuder en bra miljö och perfekta förhållanden för att er förening skall få de bästa förutsättningar för en lyckad säsong. Vi har en nyanlagd konstgräsplan samt tre naturplaner som är spelbara tidigt. Vi samarbetar med Mjällby AIF och träningsarenan är Strandvallen i Hällevik, som ligger på gångavstånd från Hälleviks camping. I ert pris ingår två träningar per dag. Vi bokar även in träningsmatcher till er förening samt fixar domare. Vi erbjuder föreläsningar inom olika teman så som Första Hjälpen/Idrottsskador, ämnen inom barn o idrott, självkänsla/ledarskap m.m. På sommar/höst kan ni kombinera er träning med familjesemester. Vi erbjuder barnvänliga stränder, poolområde, restauranger samt underbar natur. Ni kan välja allt från helpension till självhushåll, eller kombinera dessa. 

Helpension i lägenhet inkl. 2 träningspass/1,5 tim 720:-/person/natt 

Helpension i campingstuga inkl. 2 träningspass/1,5 tim 620:-/person/natt 

Självhushåll i lägenhet inkl. 2 träningspass/1,5 tim 420:-/person/natt 

Självhushåll i campingstuga inkl. 2 träningspass/1,5 tim 320:-/person/natt 

Kan kombineras med valda måltider. Samlingslokal med kök ingår. 

Maila intresse och bokningsförfrågningar till lager@hallevikscamping.se.