Träningsläger Orientering 2020

Hälleviks Camping, som ligger i Listerlandet i den västra delen av Blekinge, erbjuder korta avstånd till många aktiviteter och utflyktsmål. I Sölvesborg (15min) och Karlshamn (30min) hittar du varierande shopping, restauranger och vackra omgivningar. I Karlskrona hittar du en fantastisk skärgård bestående av 1650 öar och skär. En annan populär dagsutflykt är skånska Österlen (1,5timme) som kännetecknas av naturskönhet, jordbruksbygd och pittoreska kustsamhällen.

Hällevik på Listerlandet i Blekinge erbjuder en bra miljö och perfekta förhållanden för att er förening skall få de bästa förutsättningar för en lyckad säsong. Naturskönt område med växlande terräng. Ofta har vi barmark året runt

Vi erbjuder föreläsningar inom olika teman så som Första Hjälpen/Idrottsskador, ämnen inom barn o idrott, självkänsla/ledarskap m.m. På vår/sommar/höst kan ni kombinera er träning med familjesemester. Vi erbjuder barnvänliga stränder, poolområde, restauranger samt underbar natur. Ni kan välja allt från helpension till självhushåll, eller kombinera dessa.

Vi har boende både i campingstugor och i fullserviceboende. Samlingslokal ingår alltid i er bokning

Helpension i fullserviceboende 630:- (U 12 år 480:- )
Helpension i campingstuga 530:- (U 12 år 380:-)
Självhushåll i fullserviceboende  300:-
Självhushåll i campingstuga 200:-

Kan kombineras med valda måltider. Samlingslokal med kök ingår.
Maila intresse och bokningsförfrågningar till lager@hallevikscamping.se
Mer info på info@hallevikscamping.se alt. 0456-52714