Träningsläger Triathlon 2020

Hällevik på Listerlandet i västra Blekinge erbjuder en bra miljö och perfekta förhållanden för att er förening skall få de bästa förutsättningar för en lyckad säsong. Naturskönt område med växlande terräng. Ofta har vi barmark året runt. 

Fördelen med vårt läge är närheten till allt. För just er aktivitet så har vi en skyddad långgrund havsvik samt en 50 m havsvattenbassäng inom 300 m från vår anläggning. För cykel/mtb och löpning finns fina möjligheter i närområdet. 

Vi erbjuder föreläsningar inom olika teman så som Första Hjälpen/Idrottsskador, ämnen inom barn o idrott, självkänsla/ledarskap m.m. På vår/sommar/höst kan ni kombinera er träning med familjesemester. Vi erbjuder barnvänliga stränder, poolområde, restauranger samt underbar natur. Ni kan välja allt från helpension till självhushåll, eller kombinera dessa. 

Vi har boende både i campingstugor och i fullserviceboende. Samlingslokal ingår alltid i er bokning, prisexempel nedan : 

Helpension i fullserviceboende 630:-/person/natt, u 12 år 480:- 

Helpension i campingstuga 530:-/person/natt, u 12 år 380:- 

Självhushåll i lägenhet 300:-/person/natt 

Självhushåll i campingstuga 200:-/person/natt 

Kan kombineras med valda måltider. Samlingslokal med kök ingår. 

Maila intresse och bokningsförfrågningar till lager@hallevikscamping.se. 

info@hallevikscamping