TROLLINGFISKE/ KUSTFISKE

 Hälleviks camping gränsar till havet med långgrunda strandbad, pool skogar och krogar på gångavstånd. Standarden är fyrstjärnig. Gångavstånd även till allsvensk fotboll. 

Väl tilltagna tomter både i lä skugga o i sol. Avgränsade platser för husbilar husvagnar tält och stugor finns. Vi är ofta arrangörer för slutna sällskap i grupp inom idrott, fritidsaktiviteter, lägerskola, konferens mm 

Vi arrangerar vistelse för olika typer av fiske. Ni kan komma som ett kamratgäng eller en förening. Fördelen med Hällevik och Listerlandet är närheten till fiskevatten oavsett om fiskar från båt eller land. Vi ligger på en halvö och läsidor finns alltid vid blåsigt väder. 

Här finns både klippor med djupvatten, samt långgrunda sandområden. Vårt bästa fiske är efter havsöring och lax under våren, samt gädda och plattfisk under sommaren. 

Vi erbjuder fiskeguider om önskas. Dessutom båtar att hyra via närliggande marinservice. Båtslipar finns i alla hamnarna på Listerlandet. 

Vi erbjuder allt från självhushåll till helpension där ni äter frukost på vår anläggning, lunchkorg tar ni med ut, samt middag på närliggande restauranger. 

Mer information på info@hallevikscamping.se intresse mailar du till info@hallevikscamping.se 

045652714 

Helpension i fullserviceboende 630:- (U 12 år 480:- ) 

Helpension i campingstuga 530:- (U 12 år 380:-) 

Självhushåll i fullserviceboende 300:- 

Självhushåll i campingstuga 200:-