Mörrum

Ljuvadal Camping & Upplevelser

Navigation

Betyg
0/5

Direkt vid den härliga, vackra Ugglebodasjön hittar du platser vi skapat för dig och ditt sällskap och era individuella upplevelser. Ljuvadal är en förtjusande plats, anpassad för naturmedvetna gäster som liksom oss värdesätter enkelhet och hållbarhet. Vår vision är att erbjuda en verksamhet till människors välbefinnande och glädje. Tillsammans kan vi njuta av Blekinges underbara natur.

Flera olika upplevelser finns tillgängliga för dig och ditt sällskap. Låna en av våra roddbåtar och ro ut på sjön för en avkopplande roddtur. Passa gärna på att prova fiskelyckan! Du kan också vandra Braxaleden, vår egen vandringsled, eller ta din cykel på en tur längs någon av alla de småvägar som finns i närområdet. Ett svalkande dopp kan du ta i sjön och ett avslappnande bad i skogen. Har du läst ut semesterboken? Ingen fara, hämta bara en ny i vårt utbytesbibliotek.

Vi tror på det enkla. Därför är det mesta inkluderat i priset, exempelvis el, duschar, fiske och roddbåtar. Glass och annat gott finns att köpa i vår glassbod. Där betalar du enkelt med Swish eller via vår webbshop.

Här kan du vakna upp med Ugglebodasjön som närmaste granne och frisk luft från den Blekingska skogen. Njut av våra fina sjöplatser i rogivande och lummigt skogsnära läge. Vid våra fina grillplatser kan du njuta härlig sjöutsikt samtidigt som du fixar maten.

Hundar och andra husdjur är extra välkomna till Ljuvadal. Här finns hundbad och vår egen Hundrunda, en aktivitetsslinga för hundar där du på ett lekfullt sätt kan träna din hund i ljuvliga omgivningar.

På Ljuvadal finns tid för lata dagar och händelserika stunder, så boka din ledighet hos oss. Vi hälsar dig varmt välkommen till vår idyll i hjärtat av Blekinge!

Detta erbjuder vi

Segla

Vandra

Resturang

Golf

Cykla

Klassificering

Servicehus
0/5
Området
0/5
Faciliteter
0/5
Aktiviteter
0/5
Evenemang
0/5

Information

Kontaktuppgifter

Telefon

0760-25 68 98

E-post

Adress

Ugglebodavägen 258-0, 293 93, Olofström

Öppet

Från

30/04/2024

Till

08/09/2024

Öppet fullservice

Från

30/04/2024

Till

08/09/2024

Tid

0

Faciliteter

Glassbod

Grillplats

Dusch

Dricksvatten

Strand & Bad

Hundbad

Tömning gråvatten och latrin

WiFi med begränsad räckvidd

Boende

Husvagn

Husbil

Tält

Aktiviteter

Bad

Fiske

Roddbåt

Cykling

Läsa böcker

Skogsbad

Vandring

Hundrundan

Galleri

Hitta till oss