Erbjudanden & paket

Erbjudanden

Bromölla Camping & Vandrarhem

Vårerbjudande

Boka 3 nätter, betala för 2!
Campingtomt, stuga eller rum.
Enbart nya bokningar mellan 19/4- 31/5!

Spilhammars Camping

Rabatt på onlinebokning

Rabattkod "camping2024"
- 15 % rabatt på camping.
- 10 % rabatt på stugboende.
1/4 - 14/6 & 24/8 - 20/10

Tingsryd Resort

Se alla våra erbjudanden!

Dalskärs Camping

Rabatt med giltigt CKE Camping Key Europe:

- 5% rabatt under högsäsong (gäller dock ej Midsommar).
- Om du stannar 7 dagar betalar du för 6 dagar (gäller ej V29-V30).

Paket

Hälleviks Camping - Cykling

Outdoor Listerlandet

Upptäck Hällevik och Listerlandets unika och fantastiska natur till fots eller på två hjul. Ett paket för dig som gärna kommer ner i varv, utan att för den delen sitta still. Upplev naturen i reservaten Stiby backe, Hanö och Listershuvud med alla dina sinnen.

Läs mer

Hälleviks Camping - Cykling

Cykelpaket

Upptäck Hällevik och Listerlandets unika och fantastiska natur på två hjul. En avstickare från Sydostleden. Upptäck en väl bevarad hemlighet i nära anslutning till Sydostleden.

Läs mer

Hälleviks Camping - Läger

Fotbollsläger i Hällevik

Hällevik på Listerlandet i Blekinge erbjuder en bra miljö och perfekta förhållanden för att er förening skall få de bästa förutsättningar för en lyckad säsong. Vi har en konstgräsplan samt tre naturplaner som är spelbara tidigt. Vi samarbetar med Mjällby AIF och träningsarenan är Strandvallen i Hällevik, som ligger på gångavstånd från Hälleviks camping. I ert pris ingår två träningar per dag. Vi bokar även in träningsmatcher till er förening samt fixar domare. På sommar/höst kan ni kombinera er träning med familjesemester. Vi erbjuder barnvänliga stränder, poolområde, restauranger samt underbar natur. Ni kan välja allt från helpension till självhushåll, eller kombinera dessa.

Läs mer

Hälleviks Camping - Övrigt

Kick Off i Hällevik – kollegor & kompisgäng

Hällevik och Listerlandet har mycket gott att bjuda på. Samla kollegorna eller kompisarna och åk på en avkopplande och inspirerande resa till sol och bad, natur och kultur. Välj upplevelser utefter eget smak och tycke, ät och drick gott i goda vänners lag!

Läs mer

Hälleviks Camping - Fiske

Trolling- / Kustfiske i Hällevik

Vi arrangerar vistelse för olika typer av fiske. Ni kan komma som ett kamratgäng eller en förening. Fördelen med Hällevik och Listerlandet är närheten till fiskevatten oavsett om fiskar från båt eller land. Vi ligger på en halvö och läsidor finns alltid vid blåsigt väder.
Här finns både klippor med djupvatten, samt långgrunda sandområden. Vårt bästa fiske är efter havsöring och lax under våren, samt gädda och plattfisk under sommaren.

Läs mer

Hälleviks Camping - Läger

Simläger i Hällevik

Fördelen med vårt läge är närheten till allt. För just er aktivitet så har vi utomhusbassängerna på Hälleviksbadet nära. (300 m ) . En anläggning med 6 banor i den stora bassängen Banhyran ingår i ert pris.
Vi har boende både i campingstugor och i fullserviceboende. Samlingslokal och banhyra ingår alltid i er bokning.

Läs mer

Hälleviks Camping - Vandring

Vandringspaket

Upptäck Hällevik och Listerlandets unika och fantastiska natur till fots. Ett paket för dig som gärna kommer ner i varv, utan att för den delen sitta still. Upplev naturen i reservaten Stiby backe, Hanö och Listershuvud med alla dina sinnen.

Läs mer