Våra Campingar

Välj mellan 25 vackra Campingar i södra Sverige

Boka din campingsemester online
Välj mellan 25 campingar i södra Sverige!

Här hittar du våra campingar med onlinebokning. Klicka på knappen för att gå direkt till bokning av respektive camping, eller klicka på texten för att läsa mer om campingen.

Loading Locator Software...

Björkenäs Camping

jämjö

Björkenäs camping ligger idylliskt vid havet i östra Blekinge cirka 2 mil nordost om Karlskrona. Här på Björkenäs campingplats kan man verkligen koppla av och ha det skönt.

Dess lugna och vackra läge med björkar, enar och ekar som ramar in campingen i söder, väster och norr. I öster öppnar sig Östersjöns blå vatten som lockar till bad och lek vid strandkanten.

Bromölla Camping & Vandrarhem

Bromölla

Bromölla Camping & Vandrarhem ligger vacker beläget vid Ivösjöns strand. Alldeles vid vattnet mellan centrum och den stora naturen finner du denna mysiga camping.

Ni kommer nära naturen, och det finns mycket aktiviteter att välja mellan. Om du vill ut och cykla finns det många cykelleder att välja mellan.

Dalskärs Camping

Bergkvara

Här finns fiske, uppvärmda pooler, havsbad, bangolf, beachvolley, golf, cykel- och vandringsleder, lekplatser, ledarledda aktiviteter för barn, boule, hästskokastning, internet, samlingslokal i hamnen, Lionsgrillen en grillplats under tak vid havet, Café&Glass, Servicebutik med bl.a. nybakta frallor varje dag.

Dragsö Camping

Karlskrona

Dragsö Camping & Stugby är en fyrstjärnig modern campingplats på en egen ö i kärnan av Blekinges skärgård. Till oss hittar du genom broförbindelse endast tre kilometer ifrån Karlskronas centrum.

Det finns ett stort urval av campingtomter för er som kommer med husvagn, husbil eller tält för att just ni ska hitta något som passar just er.

Evedals Camping

Växjö

Evedals Camping Växjö är en anläggning i hjärtat av Småland med endast 6 km från centrum. Vi arbetar för att skapa utomhusupplevelser för att du ska få en så fin och trevlig semester som möjligt. Vi har boende i form av camping, ställplatser och stugor.

Här finns en souvenirbutik och två restauranger, glassbar & café, fotbollsbiljard, äventyrsgolf och två lekplatser.

Gissleviks Camping

Karlskrona

Gissleviks camping ligger i Blekinges sydostligaste del. Detta natursköna område blandar Karlskronas saltvatten med närliggande grönområden.

Den långgrunda sandstranden i kombination med det lugna området erbjuder ett idyliskt semesteruppehåll för barnfamiljer i södra Sverige.

Halens Camping

Olofström

Den perfekta campingplatsen vid Olofströms naturreservat. Naturskön camping med Blekinges största sjö Halen som granne och endast 2 km ifrån Olofströms centrum. Här finns alla sorters aktiviteter – hyra cykel, båt eller kanot. Eller varför inte ta en runda i naturreservatet, samt en utflykt till en rik kulturbygd. Under högsäsongen har vi ett brett utbud av aktiviteter för barn och deras familjer.

Harasjömåla Fiskecamp

Olofström

Harasjömåla är ett naturskönt skogs & sportfiskeområde med 23 st sjöar och ett rinnande vatten för sportfiske. i nordvästra hörnet av Blekinge, ca 10 km nordväst om Olofström,
Här finn ett hundratal campingplatser varav 68 st med el. Stugbyn med sina 29 stugor av varierande storlek och standard är lika välbesökt. På anläggningen finns även lekplats och knattedammar för barnen, fritt WiFi, konferenslokal, redskapsshop för fisket etc.

Hälleviks Camping

Sölvesborg

Hälleviks Camping är en av Blekinges vackrast belägna campingplatser och här hittar du något för alla. Husvagn, husbil, tält, stuga eller lägenhet – oavsett form så erbjuds du en skön och avkopplande vistelse i närheten av sol, bad och nöjen. På gångavstånd finns aktiviteter för alla åldrar så som tempererade saltvattenbassänger, havsbad och långgrunda stränder, vandrings- och cykelleder och restauranger med kvällsunderhållning.

Järnaviks Camping

Bräkne-Hoby

Avslappnande eller aktiv semester? Järnaviks Camping bjuder på allt! Här kan du bygga ditt sandslott eller simma en stund. Ta en tur på minigolfbanan. Hyra en cykel och ta en upplevelserik tur. Hyra en båt och ge dig ut i skärgården. Bara koppla av, njuta av den härliga naturen och få vara riktigt lat….

Kalmar Camping

Kalmar

På Kalmar Camping Rafshagsudden finns allt för en härlig semesterupplevelse. 360 graders havsutsikt, en underbar natur och miljö där ingen plats är den andra lik. Det berömda lugnet på Kalmar Camping samt den härliga friska luften gör att man kan slappna av och samla ny energi på semestern. Här kan du även gå på promenader i Naturreservatet, fiska från land eller båt samt sola och bada.

Kolleviks Camping

Karlshamn

Ett semesterparadis mitt i Blekinge och dess vackra skärgård med både camping och stugby. Endast 3 km sydost om Karlshamns centrum. Det tar ca en halvtimme att gå strandpromenaden in till centrum. Strax intill campingen finns Väggahamnen med fiske- och fritidsbåtar. Här kan man handla olika sorters fisk, både färsk och rökt samt andra delikatesser.

Kristianopel Resort

Karlskrona

I natursköna Kristianopel med bevarade anor från 1600-tal ligger anläggning Kristianopel Resort som erbjuder både camping och gästhamn. I anslutning finner ni restaurang, bad minigolf och andra aktiviteter.

Långasjönäs Camping & Stugby

Karlshamn

Långasjönäs Camping & Stugby ligger mitt i naturreservaten Långasjönäs. Älskar man lugn och ro, närheten till natur, sjungande fåglar, kaniner som hoppar runt och lekfulla ekorrar, samt en härlig och rogivande utsikt över Långasjön, då hamnar man helt rätt här hos oss.

Norje Boke Camping

Sölvesborg

Norje Boke Camping är en fyrstjärnig mysig idyllisk familjecamping i naturskönt område som omges av havet. Vi erbjuder en modern semesteranläggning av bästa kvalité, god service och spännande upplevelser som blir till härliga minnen för hela familjen. Vi har en fin lång sandstrand med långgrunt vatten. Vattenpark ute till havs med vattenrutschkana, vattenhinderbana, vattenstudsmatta och mycket mer.

Ronneby Havscamping

Ronneby

Vi är en idyllisk fyrstjärnig camping vid havsviken i Listerby mellan Ronneby och Karlskrona. Här kan ni njuta av den rofyllda miljön och den vackra naturen samtidigt som ni har nära till alla besöksmål i Blekinge. Hos oss finns det något som passar alla, vare sig man kommer med husbil, husvagn eller tält.

Stenbräckagårdens Camping

Tjurkö

Stenbräcka är en kurs och lägergård med stuguthyrning, camping och bad.
Gården ligger mitt i södra landets ö-rike, Karlskrona skärgård, med bra väg och broförbindelser med fastlandet, 35 km från Karlskrona centrum.

Sturkö Camping

Karlskrona

På södra delen av Sturkö, vid en vindskyddad havsvik, ligger Sturkö Camping. En familjecamping där du aktiverar dig och hela familjen, eller bara njuter av havet och den underbara naturen i Blekinge.

Sol och salta bad avnjuter du vid den barnvänliga och långgrunda badstranden, eller finn din egen badvik på ön eller på någon av de närliggande småöarna.

Tingsryd Resort

Tingsryd

I södra Småland hittar du vår semesteranläggning med hjärta för kvalité, god service och spännande upplevelser som blir till härliga minnen för livet. Här bor du bekvämt i moderna stugor eller i ditt egna semesterhem på vår fyrstjärniga camping.

Har har aktiviteter för både vuxna såväl som barn och dessutom bor du i perfekt läge med närhet till spännande besöksmål som bara väntar på dig.

Tredenborgs Camping

Sölvesborg

Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping som har ett unikt läge på strandkanten mellan den blekingska bokskogen och havet. Här hittar ni vackra vandringsleder, cykelleder och kanotturer i sagolik natur. Till Sölvesborgs centrum är det endast tre kilometer och där finner ni mysiga kullerstensgator, restauranger, caféer och butiker.

Trummenäs Camping

Ramdala

Trummenäs Camping i hjärtat av Karlskrona skärgård är en modern familjecamping med god standard, belägen 12 km från Karlskrona centrum, och 7 km från stadens största köpcenter som ligger i Lyckeby.

Campingen är indelad i 2 områden med gräsängar delvis bevuxna med lövträd, belägen alldeles intill havet med badbrygga för såväl vuxna som barn.

Valjevikens Camping

Sölvesborg

Välkommen till Valjevikens Camping, som ligger vid havet precis på gränsen mellan Blekinge och Skåne. Campingen ligger inom Valjes naturreservat, som har en underbar natur med fina promenad- och cykelvägar, vilket ger goda möjligheter till motion, rekreation, sportaktiviteter och härliga utflykter.
Dessutom ligger vi endast två km från Sölvesborg, vilket ger närhet till affärer, restauranger och nöjen med mera.

Värnamo Camping

Värnamo

Värnamo Camping är en bra bas för en stimulerande och rolig semester. I närområdet finns bland annat Store Mosse nationalpark, Nydala Kloster, Apladalen, Smålands Bil o Leksaksmuseum, High Chaparral (Westernstaden) och Ohs Bruks Museijärnväg bland mycket annat.

Här erbjuder man 70 campingtomter, varav 65 med el, och totalt 24 stugor med 4 eller 5 bäddar. I anslutning till receptionen finns kiosk och minilivs.

Åsnen Resort

Ryd

Vi är stolta och glada över att kunna välkomna Dig till Getnö Gård med anor från vikingatiden. Ett privat Naturvårdsområde som familjen Olsson har utvecklat till ett unikt naturparadis vid sjön Åsnen.

Njut av stillheten och vår unika insjö-skärgård med över 1000 öar. Tillsammans med våra medarbetare bildar vi ett starkt Team Getnö som har ambitionen att ge alla våra gäster bästa service.