Sölvesborg

Tredenborgs Camping

Navigation

Betyg
0/5

Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping som har ett unikt läge på strandkanten mellan den blekingska bokskogen och havet. Blekinge har fantastiskt härliga vandringsleder, cykelleder och kanotturer i sagolik natur. Till Sölvesborgs centrum är det bara tre kilometer. 

Campingen har 220 campingplatser, 9 stugor och 10st mysigt inredda canvastält som vi kallar Glamping (Glamorous camping). Hundar är alltid varmt välkomna till oss – både i receptionen, i cafét och på uteserveringen. Vi är en hundvänlig camping och har ett långgrunt hundbad vid havet och hunddusch med varmt och kallt vatten. Campingen har också en 12-håls minigolfbana mellan cafét och vår glassbar. Från receptionen kan ni hyra kanoter, elsparkcyklar, motobåt, Seg-Ways och trampbilar. Vanliga cyklar får ni låna gratis.

Sugen på glass? Missa då inte vår häfta glassbar: Glassabo´n.

I huvudbyggnaden finner ni receptionen där vår glada personal hjälper er med frågor och funderingar. Här finner ni även en liten butik som säljer basvaror såsom mjölk, pålägg, yoghurt, toapapper, hygienartiklar, leksaker, dryck, chips, inredning, pinnglass, godis, tidningar, campingutrustning mm.

I anslutning till receptionen finner ni vårt café och bar NyBrygget. Här finner ni allt från nybakade frukostfrallor (under högsäsong), fika, kaffe från Bergstrands och en lunch- och middagsmeny. Vi har fullständiga rättigheter och erbjuder vin, öl och goda sommardrinkar. Vi har till och med vår egna ljusa öl: Tredenborg! Kom och njut av mat och dryck på vår uteservering.

Detta erbjuder vi

Klassificering

Servicehus
0/5
Området
0/5
Faciliteter
0/5
Aktiviteter
0/5
Evenemang
0/5

Information

Kontaktuppgifter

Telefon

0456-121 16

E-post

Adress

Tredenborgsvägen 8231, 294 36 Sölvesborg

Öppet

Från

01/04/2023

Till

30/09/2023

Öppet fullservice

Från

01/06/2023

Till

13/08/2023

Tid

9:00-20:00

Faciliteter

Anpassat för rörelsehindrade

Kiosk

Strand och bad

Ledarledda barnaktiviteter

Lekplats

Restaurang med fullständiga rättigheter

Skötrum för spädbarn

Kreditkort accepteras

Café

Hundar välkomna

Servicebutik

Konferensmöjligheter

Wifi / Trådlöst internet

Boende

Husbil

Husvagn

Stuga

Tält

Antal tomter

220

Antal stugor

20

Säsongstomter

90

Aktiviteter

Bangolf

Bollspel

Båtuthyrning

Cykeluthyrning

Kanotuthyrning

Motionsslinga

Sportfiske

Galleri

Hitta till oss